پنجشنبه, ۲۶ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۸م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
زیر پوست دموکراسی چه می‌گذرد؟ آزار جنسی زنان مسلمان افغان
بسم الله الرحمن الرحيم

زیر پوست دموکراسی چه می‌گذرد؟ آزار جنسی زنان مسلمان افغان

به نقل از روزنامۀ گاردین، آزار و اذیت جنسی با بازی‌‌کنان تیم ملی فوتبال زنان افغانستان، در داخل افغانستان و نیز در یک کمپ ورزشی در اردن صورت گرفته‌است. در پی این گزارش،‌ یک منبع از فیفا (فدراسیون بین‌المللی فوتبال) به گاردین گفته‌است: «موارد ذکر شده مبنی بر سوء استفاده و آزار جنسی اعضای تیم فوتبال زنان افغان از سوی فیفا مورد بررسی قرار می‌گیرد.»

هرچند در مسئله اتهام آزار و اذیت جنسی در فوتبال افغانستان گفته‌های ضد و نقیضی وجود دارد که پرداختن به آن‌ها دردی را دوا نمی‌کند، اما چیزی که همچو آفتاب نمایان است بدرفتاری جنسی در تمام کشورهای که زیر چتر دموکراسی قرار دارند، وجود داشته و یکی از پدیده‌های لاینفک در نظام دموکراتیک محسوب می‌گردد. تا جائی‌که حتی بلند رتبه‌ترین مقامات دولتی و غیر دولتی غرب متهم به آزار و اذیت جنسی هستند. سالانه لیستی از چهره‌های با نفوذ و مطرح امریکا(از قبیل سیاست‌گذاران، چهره‌های مشهور هالیود، رؤسای اجرائیه شرکت های بزرگ تجارتی، کارکنان ارشد کاخ سفید و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی) که متهم به آزار و اذیت جنسی می‌شوند، افشاء می‌گردد – مثال برجستۀ آن دونالد ترمپ، رئیس جمهور امریکا، می‌باشد که به بیش از ۲۲ مورد آزار و اذیت جنسی متهم است.

بناء، وجود همچو وضعیت از قبیل تجاوز علیه زنان از جمله مظاهر عمده و اساسی نظام دموکراسی می‌باشد. ترویج و تحکیم ارزش‌ها و مفکوره‌های دموکراسی و سیکولاریزم باعث می‌شود که مداخلۀ دین (اسلام) بطور طبیعی از صحنۀ تشریع (قانون گذاری) کنار گذاشته شده و به همین خاطر است که افراد جامعه بی‌باکانه از خطوط‌ سرخ دین اسلام عبور کرده و دست به تجاوز، تعدی و منکرات می‌زنند.

از طرفی، می‌بینیم که اسلام "زن" را ناموس و عزت تعریف کرده‌است که باید برای دفاع و محافظت از وی باید جان و مال فدایش گردد تا جائیکه کشته شدن در راه دفاع از زن( ناموس) شهادت توصیف شده‌است. اما در دموکراسی "زن" را منحیث ذلیل‌ترین و پست‌ترین متاع می‌شناسند که تحت عنوان "آزادی زن" از آنها بمثابۀ ابزار و اشیاء ناچیز برای شهوت پرستی، مارکتینگ کالاهای مصرفی، اعلانات تلویزیونی، نصب تصاویر آنها بروی اجناس وغیره استفاده می‌کند. آیا جایگاه زن از دیدگاه اسلام با جایگاه زن از دیدگاه دموکراسی برابر است؟!

تاریخ ثابت ساخته‌است که اسلام از بهر اهانت شدن به یک زن، حتی در دور افتاده ترین نقاط دنیا، لشکرها را به حرکت در آورده‌است؛ کاری که معتصم بالله خلیفۀ مسلمین انجام داد. دیگر اینکه، حضر محمد صلی الله علیه وسلم قبیلۀ بنی قینقاع را به دلیل تعرض به آبروی یک زن از مدینه جلای وطن نمود. و بر همگان هویداست که خلافت اسلامی در طول تاریخ خود در تمام عصرها به وسیلۀ تطبیق اسلام در زمنیۀ حقوق زنان نمونه‌ای می‌باشد که ناگزیر باید الگو گرفته شود.

و از طرفی دیگر، نهادهای دموکراتیکِ که شعارهای دروغین تحت عنوان "دفاع از حقوق زن" را سر می‌دهند، جزء از برنامه‌های استحماری و استثماری غرب است که از این طریق می‌خواهند فحشا و منکر را در میان مردم عام به یک امر عادی مبدل سازند و سالانه ده‌ها میلیون‌ دالر از سفارت‌خانه‌ها و سازمان‌های غربی برای تحقق این اهداف دریافت می‌کنند. این نهادها در افغانستان پروژه‌های "حقوق بشر"، "خشونت علیه زنان" و "آزادی زنان" وغیره را راه اندازی می‌کنند تا حساسیت (غیرت) مردم را در مقابل موضوعات حساس از بین ببرند و نیز عکس‌العمل مردم را در مقابل فحشاء خنثی (عادی) بسازند.

 در حقیقت، در عقب شعارهای دروغین این نهادها یک راز پنهان دیگری نهفته ‌است و آن اینکه آنها با همان شعارهای دروغین می‌خواهند زنان و دختران مسلمان را از خانه‌ها به بازارها کشانیده تا اینکه به راحتی شکار و طعمۀ شهوت پرستان در محیط کاری، نهادهای تحصیلی، اماکن تفریحی، تیم های فرهنگی و ورزشی وغیره گردند.

این حادثۀ افتضاح‌آمیز در تاریخ افغانستان بی‌سابقه بوده و بزرگترین ننگ و شرم بشمار می‌آید. دولت افغانستان در مهیا‌سازی فضای فحشا، فساد و افتضاح اجتماعی در افغانستان دست داشته و وضعیت کاملاً خطرناکی را بمیان آورده‌است که مال، جان، عزت و ناموس مردم عام در فضای کنونی وحشتناک، مصؤن و امن نیست. همه مردم افغانستان شاهد گسترش ارزش‌های غیر اسلامی در سرزمین اسلامی افغانستان می‌باشند و موضوع به حدی رسیده‌است که تحت چتر همین نظام(دموکراسی) فحشا به یک مسئله عادی مبدل شده است.

در آخر، رشد روز افزون فساد اخلاقی، فحشا، آزار و اذیت جنسی، خشونت علیه زنان، نقض حقوق اطفال و زنان و برهم‌زنی بافت خانواده‌ و جامعه مواردی هستند که تحت چتر نظام دموکراسی در حق مردم عام صورت می‌گیرد. عامل اساسی آن جز ترویج و تطبیق دموکراسی در طول ۱۷ سال در افغانستان چیزی دیگر نمی‌باشد. پس برای ما مسلمانان، متنفذین با رسوخ، علمای واقعی، رهبران با وقار و جوانان با عزت افغانستان لازم است تا این مسئله خطرناک را دست کم نگرفته و در مقابل ارزش‌های غربی ایستادگی نمائیم زیرا این جرقه به دنبال خود شعله‌های بزرگی را مشتعل خواهد کرد.

مسلم بغلانی

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه