سه شنبه, ۲۴ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۶م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

  •   مطابق  
ای اهل شام! دست‎خوش دو رویی کفار قرار نگیرید
بسم الله الرحمن الرحيم

ای اهل شام! دست‎خوش دو رویی کفار قرار نگیرید

(ترجمه)

از زمانیکه غرب کافر خلافت اسلامی-سرپناه و چتریکه مسلمانان در سایهاش زندگی میکردند- را در سال ۱۹۲۴م از بین برد، همچنان به دنبال جلوگیری از شکلگیری قوای امت و قیام دوبارهی آن شدند، از آن زمان بدینسو، قدرت­های سمبولیک سیاسی را ساخته و تمام اسباب تسلط و حاکمیت آنان را بالای امت اسلامی فراهم و نظام زندگی بشری را طوری طرح نمود که باعث تأخیر بیداری فکری، فرهنگی و سیاسی امت شد. غرب به این هم اکتفاء نکرد؛ بلکه همیشه در تلاش بود تا مهار هر جنبش ناشی از احساسات اسلامی را به دست آورد تا مبادا به عواقب وخیم آن دچار شود. مدتهاست که این وضعیت در حال خود باقی بوده و مسلمانان با هویت مجهول زندگی خویش را به سر میبرند. فارغالتحصیلان مدارس و دانشگاه­های این نظام­ها جای پای مستحکمی را که باید بر آن استوار بایستند، گم کردهاند و تمامی این اسباب و وسایل صرفاً به منظور جلوگیری از بیداری مسلمانان در نظر گرفته شده است.

وضعیت مسلمانان از این هم بدتر میباشد، طوریکه مسلمانان زیر چتر این نظامهای سمبولیک قلع و قمع شده، یا در سیاه چال­های زندانها از بین میروند و یاهم در رعب، وحشت، فشار، سرکوبی و... زندگی میکنند، تا جایی‎که وضعیت بد مسلمانان-هرکسیکه خواب تغییر را در سر دارد، ناگزیر با چنین سرنوشت دچار خواهد شد- چنین پیامی را همراه دارد. دههها میگذرد که مسلمانان به این حالت تن داده و سرانجام ضربالمثلهای؛ مانند: دیوارها گوش دارند، این مانند راه رفتن روی تناب باریک است، الله متعال خودش به داد ما برسد... آنان را به پذیرفتن ستمگران و به زندگی کردن تحت تازیانهی جلادان فرا میخواند که بسیاری تصور میکنند، این امت دیگر هرگز جنبش و قیام را نخواهد داشت و مسلمانان به زندگی تحقیرآمیز و به خوردن پس خورده‎ی خیرات دیگران عادت کردهاند.

غرب کافر برای دستیابی به چنین هدفی از هر نیرو و توان کار گرفته و به هروسیله‎ی متوسل میشود تا مطمئن شود که مسلمانان دیگر نظم نیافته و چیزی باعث وحدت و یکپارچهگی آنها نمیتواند شود؛ اما به طور معمول به اسباب و وسایل بشری تکیه کرده از تدبیر خالق کائنات، انسان و حیات غافلاند؛ زیرا هر آنچه که اتفاق افتاده به زودی سبب قیام امت علیه جلادان آن شده و هر بار بیشتر از قبل باعث مستحکم شدن اراده‎ی امت برای بازپسگیری حقوقشان میشود. غرب کافر با آرایش چهره‎ی نظامهای کنونی در تونس، لیبیا، یمن، مصر و غیره توانست مسلمانان را فریب داده، انقلاب­هایشان را به یغما ببرد. غرب بعد از آن‎ها گمان کرد که طوفان دیگر تمام شده و احساس کرد که از این ناحیه راحت شدهاند؛ اما الله سبحانه وتعالی مکرش را به خودش باز گرداند، از جاییکه اصلاً گمانش را نداشت، انقلاب دیگری را راهاندازی نمود، انقلابیکه غرب و مزدورانش در مقابل آن سر تسلیم فرو برده و از مهارش عاجز ماندهاند.

در ماه مارچ ۲۰۱۱م انقلاب شام  شعلهور شد؛ اما در آغاز مانند انقلابهای دیگر یک جنبش غریزوی و مبتنی بر احساسات بود که هدف خاصی را دنبال نمیکرد و بر هویت خاصی استوار نبود، تنها نیاز مردم را به آزادی و کرامت انسانی و زندگی خوب، شعار میداد. با گذشت سالها این انقلاب مبارک اصول و چوکات مشخص را به خود گرفته و به پخته­گی خود رسید که خواستههای دیگری را ارائه نمود؛ مانند: سرنگونی نظام از اساساش، کنار رفتن مسئولین کلیدی نظام، پایان یافتن نفوذ غرب در سوریه و بقیه سرزمینهای اسلامی.

چنین بود که انقلابیون شام اساسات راهنجات خویش را ترسیم نموده و بدیلی را برای نظام خونخوار بشار اسد، مزدور امریکا، به دست آوردهاند؛ لیکن در مقابل، کفار و مزدورانشان دور هم گرد آمده و با تمام قدرت برای تحمیل برنامه‎ی سیکولری خود بر انقلابیون شام تلاش نمودهاند؛ تعدادی از نظامیان و سیاسیون را در خدمت گرفته و آنها را مانند غدههای سرطانی بر بدنۀ انقلاب ساخته اند که خواستند توسط آن­ها انقلاب شام را منحرف ساخته و مهار نمایند. کینه توزی غرب و مزدورانش در پول­ها و برنامههای زهر­آگین سیاسیشان و در کنفرانسهای ناکارایشان در ژینوی اول، آستانه، ریاض، سوتشی و ژینو دوم به شکل واضحی بارز میباشد. غرب در مورد انقلاب شام بیش از هشت نشست را برگزار نمودهاند که انگیزه‎ی اساسی نشستهایشان جزء هدر دادن قربانیها و شکست دادن انقلاب شام، چیزی دیگری نبود.

کنفرانس ژینو نشست هشتم آنها، میان نمایندگان خونخوار شام و مخالفان سیاسی امریکا در حالی برگزار شد که معلوم نبود بر انقلابیون شام چه میگذشت، که در آنجا قتل عام مردم بیگناه غیرقابل تصور بود، حتک حرمتهای ناموسی، موی را از بدن جدا میساخت، مردم بومی بسیاری از مناطق آواره و ساکنین جدیدی جایگزین آنها می شدند، در هر منطقه‎ای که نیروهای بشار اسد وارد میشدند، بر ساکنین آن منطقه ترس و وحشت فرود میآمد. این همه جنایات در زمان برگزاری کنفرانس مذکور توسط مخالفین سیاسی امریکا انجام شد؛ مخالفینی‎که هیچ چیزی را برای سرپوش گذاشتن برخیانتها و جنایات خود ندارند. بناً شایسته نیست، در مورد آنها باید چنین گفت: اینها کسانی اند که خود را در آغوش امریکا انداخته‌اند.

شاید کسیکه به نگاه سطحی و مادی به واقعیت انقلاب شام مینگرد، چنین گمان کند؛ به توطئه‎ایکه کفار برای ما چیده‌اند، اطاعت نکردن و گوش ندادن به آنها اجتناب ناپذیر است؛ مگر اینکه الله سبحانه وتعالی خود گشایشی را فراهم کند؛ لیکن بر واقعیت انقلاب شام باید از زاویه‎ی ایمانی نگریست؛ زیرا چنین نگاه همانا نگاه اساسی و واقعی بر انقلاب شام میباشد؛ چون الله سبحانه وتعالی پیروزی را سرانجام برای مؤمنین وعده داده است. واقعیت امور در دستان الله سبحانه وتعالی است، او سبحانه وتعالی توان این را دارد که در یک چشم برهم زدن وضعیت را تغییر دهد؛ اما به مقتضای حکمتش، ما نیز باید در صدد تغییر خود بر آمده تا الله سبحانه تعالی وضعیت ما را تغییر دهد، و نیز ما باید بر این باور و یقین باشیم که نصرت تنها از آن الله سبحانه وتعالی بوده و او گرد آورنده‎ی اسباب و موجبات آن میباشد. ما باید به حتمی بودن نصرت الله سبحانه وتعالی و اینکه هر چه او بخواهد انجام شدنیست، یقین داشته و مطمئن باشیم.

شما برادران ما در شام، بدانید که وعده‎ی الله سبحانه وتعالی از انقلاب مبارک شام نزدیک است، از او سبحانه وتعالی میخواهیم که این انقلاب امت را به پایان خیرش رسانده و بهائی این هفت سال خشک و خشین را به سالهای بارانی و پرخیر مبدل ساخته و سالهای نجات از فجایع و مشکلات  نصیب امت گردد.

مسئولیت ما این است که از مسیرمان منحرف نشده، از امور مخالف دستورات الله سبحانه وتعالی پرهیز و بر هدایت الله سبحانه وتعالی ثابت قدم باشیم؛ حتی اگر این مسیر قربانیهای زیادی را از ما بگیرد تا اینکه ما به فرمان الله سبحانه وتعالی باشیم و نصرتش را برای ما اعطاء فرماید، آن وقت است که ما از جملهی پیروز شدهگان دنیا و آخرت میباشیم. پناه میجوییم به الله سبحانه وتعالی از اینکه ما در عوض، ستمگران را پذیرفته و زندگی زیر چتر آنها را اختیار کنیم، از الله سبحانه وتعالی روی برگردانده و او سبحانه وتعالی از ما روی برگرداند و در نتیجه بدبختی دنیا و عذاب آخرت نصیبمان شود.

﴿وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى﴾

[طه: ١٢٤] 

ترجمه: و هر كس از من روی بگرداند، در حقيقت زندگى تنگ(و سختى) خواهد داشت و روز رستاخيز او را نابينا محشور مى كنيم.

نویسنده: عبدوالدلی

ابراز نظر نمایید

back to top

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه