دوشنبه, ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۵م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :22 جمادی الاول 1438
تاریخ میلادی : پنج شنبه، 16 فوریه 2017م

شماره صدور:031

دفتر مطبوعاتی
بخش زنان

اعلامیه مطبوعاتی

کمپاین جهانی:"خلافت وتعلیم: احیایی عصر طلایی توسط بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر"

(ترجمه)

به تاریخ 16 فبروری سال جاری بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر کمپاین مهم جهانی را تحت نام "خلافت و تعلیم: احیایی عصر طلایی" به راه انداخته است که در پایان با برگزاری کنفرانس جهانی به یاری الله سبحانه وتعالی به تاریخ 11 مارچ در شهر جاکارتا پایتخت اندونیزیا خاتمه خواهد یافت. در این کنفرانس سخنگویان متعددی از سراسر جهان حضور خواهند یافت.

در حال حاضر جهان اسلام در ابعاد مختلفی به بحران تعلیمی مواجه است که از پوهنتون ها گرفته تا مکاتب و آموزشگاه ها را می توان نام برد. چنان چه آمار بلند بی سوادی، سطح پائین آموزش، پرداخت معاش کم و ناچیز برای معلمان و بکارگیر اسالیب و روش های غیر عملی تدریس در منطقه را شاهد هستیم. برعلاوه این همه، سختی ها و اختناق فضای حاکم بر مناهج مدارس دینی در راه حصول تثقیف درست مبنتی بر اسلام و نبود فرصت های کافی برای تحقیق و پژوهش و تحمیل بار مالی بر دوش خانواده های شاگردان برای دستیابی به تعلیم خوب، از دیگر مشکلاتی است که بر این مشاکل افزوده شده است.

ادامه این نظام تعلیمی، نسل آینده امت اسلامی را نابود خواهد ساخت و سبب می شود که تعداد کثیری از انسان های آگاه به غرب هجرت کنند. در نتیجه جهان اسلام به رکود مواجه شده و از پیشرفت و توسعه عقب می ماند. اما درعقب این همه بحران در بخش تعلیم، حاکمیت سیستم تعلیمی استعماری است که در سرزمین های اسلامی از ده ها سال بدینسو و پس از سقوط نظام خلافت ادامه دارد. هدف از تطبیق نظام های تعلیمی موجود در سرزمین های اسلامی، تحقق پیشرفت وابتکار برای امت نبوده و نمی تواند ما را به مدارج عالی تعلیمی برساند و حتی پیشرفت بسوی معیارهای عالی اکادمیک را هم مهیا نمی سازد.

بلکه تنها وسیله ای از جانب استعمارگران است که برای غرس و نشر فرهنگ لیبرالیزم و جدایی دین از زنده گی می باشد. آنها با اسالیب و رورش های خاص خود شان اذهان و نسل های آینده را با این افکار زهرآگین و مسموم می سازند تا بتوانند در زمانی که مسلمانان در تنگناه قرار می گیرند از هویت، افکار و مفاهیم اسلامی دوری جسته و افکار سیکولاریستی را جاگزین افکار اسلامی سازند.

یکی از اهداف دیگر استعماری این است که عقل و اذهان جوانان مسلمان را شستشو کرده و آنان را غلام فرهنگ و نظام خود بسازند تا برای تحقق هرچه بیشتر اهداف خویش در منطقه استفاده نمایند. چنان چه نسل های پرورش یافته تحت قیادت و رهبری فرهنگ غرب در جهان اسلام، به تطبیق نظام تعلیمی آنان پرداخته و برای اغوای افکار عامه اصلاحاتی پوشالی و دروغین را مبنی بر روش غربی در پس پرده تحت نام پیشرفت و تعلیم در نظام تعلیمی به جود آورده اند.  

این درحالی است که چنین مناهج تعلیمی عاری از هرگونه دید مستقل بوده و نمی تواند بصورت مخلصانه و از صمیم قلب احتیاجات و نیازمندی های مردمی را که تحت قیادت این نظام ها زنده گی می کنند رفع کند، و نه هم کدام کمکی در پیشرفت سرزمین های شان کرده می تواند.

درین اواخر برنامه های غربی به ویژه سیکولاریزه ساختن نظام تعلیمی در سرزمین های اسلامی درحال افزایش است. این در حالی است که از چند دهه بدینسو از سطح پائین تعلیم و تربیه در پروسه تعلیمی به سبب نظام فاسد سرمایه داری و سیاست های خبیثانه آن و در پهلوی این همه نبود یک دید واضح و روشن دلالت به ناکامی این نظام دارد که در پروسه آموزش و تعلیم که یکی از اساسی ترین ارکان یک نظام شمرده می شود، درحال وخیم شدن است و توسل به این رویکرد بحران تعلیمی را به بار آرده است.

حال آن که سرزمین های اسلامی تحت سایه نظام خلافت حال و روز خوبی داشتند؛ به گونه که نزد دولت خلافت تعلیم اهمیت خاصی داشت و پروسه تعلیم و آموز را همواره مورد حمایت خود قرار می داد و از این مجرا چنان چه اسلام مشخص نموده علم انشار می یافت. دولت خلافت ابتدا مراکز تعلیمی را در جهان پایه گذاری کرده و پس از جذب افراد در اکادمی های مختلف، موسسات تعلیمی بهترین اکادمیسن ها و مفکرین  را از نقاط مختلف جهان جذب و با استفاده از آنها هزاران محصل را با تحصیلات عالی به درجه های عالی فارغ داده است. چنان چه از این مراکز پژوهش گران وعلمای کثیری فارغ گردیده که عصر طلایی را با ابتکار، کشفیات خود بوجود آورده و فرهنگ بزرگی را از خود بجای گذاشتند که جهان اسلام را به یک ابر قدرت بزرگ جهان تبدیل نموده بود.  

بناءً بر ما لازمی است که برای از سرگیری زنده گی اسلامی برای تأسیس خلافت راشده؛ خلافت حق و عدل که سرزمین های اسلامی را مثل مشعل درخشان چنان چه در گذشته بود، باز گردانیم که این مشعل درخشان نه تنها برای سرزمین های اسلامی درخشنده گی داشت، بل برای همه بشریت روشنایی خواهد بخشید.

ما با استفاده از این کمپاین و کنفرانس که برای احیا و زنده ساختن عصر طلایی تعلیم دایر خواهیم شد، مسلمانان سراسر جهان را برای تأسیس خلافت راشده برمنهج نبوت، دعوت می کنیم. در ضمن دید واضح از سیاست تعلیمی که دولت خلافت آن را تبنی و اساس گذاری نموده، با قدرت عملی آن، که برمبنای نظام تعلیمی و درجه های بلند علمی استوار است و می تواند جوانان مسلمان را شخصیت های اسلامی به بار آورد ارایه خواهیم کرد. به همین ترتیب زمینه پژوهش و دستیابی به اهداف تعلیمی مردان و زنان را در سطوح مختلف به بررسی خواهیم گرفت که ان شاء الله عصر طلایی تعلیم را با احیایی فرهنگ و تمدن عالی اسلام در جهان ایجاد خواهیم کرد، تا زمینه ابتکار، پیشرفت و توسعه علمی و صنعتی را شاهد باشیم.

در این کمپاین و کنفرانس تلاش خواهد شد که اسباب و روش های سیکولاریزه ساختن سیستم تعلیمی را که سبب بحران تعلیمی در منطقه شده، افشا نمایم و در ضمن با ارایه تربیه اسلامی برای فرزندان مسلمان در نبود خلافت نایل آیم.

برای تعقیب ویدیوی کمپاین، در صفحه ای یوتیوب به لینک ذیل مراجعه کنید:

https://youtu.be/IOz4G979Mgw#sthash.eDhg091H.dpuf

برای تقیب پیام کمپاین، در صفحه ای  دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر به لینک ذیل مراجعه کنید:

https://goo.gl/48dTS3#sthash.eDhg091H.dpuf

لینک صفحه‏‏‏ ی فیسبوک کمپاین:

www.facebook.com/WomenandShariahA#sthash.HbczcDsM.dpuf

داکتر نسرین نواز

رئیس بخش زنان دفتر مطبوعاتی مرکزی حزب التحریر

 

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه