دوشنبه, ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۵م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :26 ذولحجه 1443
تاریخ میلادی : دوشنبه، 25 جولای 2022م

شماره صدور: ۲۵/ ۱۴۴۳

دفتر مطبوعاتی
ولايه بنگلادیش

اعلامیه مطبوعاتی

پرچاوی اجباری و بهای بلند برق نتیجۀ دنباله‌روی از سیاست‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی است

سال‌هاست که رژیم حسینه مردم را در خصوص تولید و قیمت برق فریب می‌دهد. آنان از یک‌طرف ظرفیت تولید ۲۵۰۰۰ میگاوات برق را در برابر تقاضای ۱۴۰۰۰ میگاوات جشن می‌گیرند، حال‌آن‌که از طرف دیگر مردم باید بهای بلندی را به‌خاطر مازاد تولید حاصل از "مصارف ظرفیتی" تأمین‌کنندگان اجاره‌یی‌اش بپردازند. ما مجبوریم مصارف ظرفیتی تولید برقی را بپردازیم که اصلاً نمی‌توانیم از آن استفاده کنیم. ۱۶۷.۸۵ میلیارد تاکا در نُه ماه اول سال مالی ۲۰۲۲ بابت مصارف ظرفیتی تولید ۱۱۸ میگاوات برق روزانه‌ای پرداخته شده‌است که ما حتی ۱۴۰۰۰ میگاوات آن را نیز در این مدت زمان به‌دلیل سطح پایین تقاضا مصرف کرده نتوانستیم (منبع: "مصارف ظرفیتی برق: پرداخت ۱۶.۷۸۵ میلیارد تاکا طی ۹ ماه،" دیلی استار، ۲۰ جولای/ژوئیۀ ۲۰۲۲ م). مجموعاً ۵۴۰ میلیارد تاکا از پول مردم تحت نام مصارف ظرفیتی در سه سال گذشته ضایع شده‌است (منبع: دویچه‌ویله، ۲۰ جولای/ژوئیۀ ۲۰۲۲ م)! پرداخت ظرفیت برا‌ی تولیدکنندگان کم استفادۀ مستقل برق به شدت بر هزینۀ تولید برق تأثیر می‌گذارد و در نهایت مردم عادی را می‌سوزاند. آن‌ها اکنون سراسر کشور را تحت عنوان مهار بحران برق ناشی از گرانی جهانی نفت و گاز طبیعی مایع وارد پرچاوی کرده، رنج زیادی را در تابستان امسال برای مردم به همراه آورده و تولیدات صنعتی را نیز مختل کرده‌اند. با این حال، دولت حسینه با عدم الغای ماهرانۀ مصارف ظرفیتی، منافع سرمایه‌داران جانشین خود را تضمین کرده‌است.

ای مردم! با نگاه به تاریخ می‌بینید که هرگز هیچ رژیم سکولار و کپیتالیستی نتوانسته‌ گام‌های جامع و طولانی‌مدتی را برای رسیدن به خودکفایی در تولید برق بردارد، هرچند سکتور برق برای صنعتی‌شدن حیاتی است و به‌عنوان یک قضیۀ امنیت ملی شمرده می‌شود؛ اما آنان این بحران برق را باقی نگه‌داشته اند تا منافع مالی حریصانۀشان را تأمین کنند. جالب است که مردم باوجود مصرف تمام پول‌هایی‌که به سختی به‌دست می‌آورند، هنوز از پرچاوی برق به بهانۀ نبود ذغال‌سنگ در بازارهای بین‌المللی یا جنگ روسیه و اوکراین رنج می‌برند.

برعلاوه نمی‌توانیم از حکام سکولاری توقع خیر داشته باشیم که سیاست‌های صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی را در مورد خصوصی‌سازی سکتور انرژی تعقیب می‌کنند و به شرکت‌های خارجی اجازه می‌دهند کنترول میدان‌های نفت و گازمان را تحت نام "قراردهای تشریک تولید" در دست گیرند. باوجود فراوانی ذخایر ذغال‌سنگ در بنگله‌دیش، چرا هرگز حکام مذکور به‌منظور استفاده از این منبع برای تولید برق و سایر کارخانه‌های صنعتی استفاده نکرده‌اند؟ و در عوض، ذغال‌سنگ را با قیمتی بسیار بیشتر از هند می‌خرند! هم‌چنین گاز طبیعی مایع را با قیمتی بسیار بالا وارد می‌کنند تا کپیتالیست‌های داخلی و خارجی و باداران استعمارگرشان را خوشنود نگهدارند. چرا هرگز به این فکر نیفتاده اند که انرژی فسیلی را از منابع داخلی استخراج کنند تا بهای انرژی را به مراتب کاهش دهند؟ آنان هیچ برنامۀ جامعی برای منابع انرژی اولیه و تجدیدپذیر و کاهش وابستگی به واردات مواد خام برای تولید برق ندارند، بل در عوض به‌منظور بقا در قدرت و کسب رضایت باداران استعمارگرشان از شرکت انرژی امریکایی "اِکسلِرَیت انرژی" دعوت کرده‌اند تا گاز طبیعی مایع را برای‌شان تأمین کند. آنان با پیروی از دستورات صندوق بین‌المللی پول وارد چنین برنامۀ خصوصی‌سازی تولید برقی شده‌اند که روز به روز به قیمت این کالا می‌افزاید. این‌چنین پروژه‌های اجاره‌ای تنها به سرمایه‌داران داخلی به قیمت بدبختی عام مردم نفع رسانده‌است. آنان با ازکار انداختن عمدی شرکت داخلی کشف گاز و نفت، منابع طبیعی استراتیژیک‌مان را به قدرت‌های استعمارگر واگذار کرده‌اند. بناءً فساد و شرارت این سیاست‌مداران سکولار دست‌نشانده فطری است طوری‌که در برابر قوانین بشری فراتر از حساب‌دهی قرار دارند و هیچ ترسی از الله سبحانه و تعالی و روز حساب در قلب‌های‌شان نیست.

ای مسلمانان! اسلام رهبرانی را تربیت می‌کند که از الله سبحانه و تعالی می‌ترسند و در برابر قوانین شرعی الهی نزد مردم حساب‌ده استند. سیاست برای آنان یک امانت است نه یک شغل جهت کسب منافع مادی. پس برای داشتن رهبران مخلص باید خلافت راشده را بر منهج نبوت برگردانید. حکام زیر چتر خلافت شدیداً مشتاق اند تا به مردم خدمت کنند. آنان سریعاً برنامه‌های خودکفایی را برای تضمین حاکمیت و استقلالیت انرژی اتخاذ می‌کنند. آنان احکام شریعت را با جان و دل در آغوش می‌کشند طوری‌که دیگر جایی برای تجویزات بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول باقی نمی‌ماند. دولت خلافت راشده با قرار دادن منابع انرژی مانند برق تحت مالکیت عمومی و نظارت مستقیم از آن، به عامل ریشه‌ای بحران انرژی و انرژی گران پایان خواهد داد. برخلاف کپیتالیست‌های سکولار، حکام خلافت به ترس از الله سبحانه و تعالی تشویق و رهنمایی خواهند شد. آنان در کسب هیچ دستاورد و منفعت مادی سطحی برای کمک به سرمایه‌داران و کفار افراط نخواهند کرد. بناءً دست رد به سینۀ این نظام حاکم سکولار بزنید و تلاش‌های‌تان را برای برپایی مجدد خلافت به‌منظور بیرون آمدن از این حالت ذلیلانه گسترش دهید. الله سبحانه و تعالی می‌فرماید:

﴿إِنَّ اللّٰهَ لَا يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتّٰى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنْفُسِهِمْ﴾ (رعد: ۱۱)

ترجمه: (امّا) الله (سبحانه و تعالی) سرنوشت هیچ قوم (و امتی) را تغییر نمی‌دهد مگر آن‌که آنان آن‌چه را در خودشان است تغییر دهند!

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر – ولایه بنگله‌دیش

مترجم: محمد حارث پویا

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه