دوشنبه, ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۵م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری قمری :10 محرم 1445

تاریخ میلادی : پنج شنبه، 27 جولای 2023م

شماره صدور: شماره: ح.ت.افغ ۰۱/۱۴۴۵

دفتر مطبوعاتی
ولایه افغانستان


اعلامیه مطبوعاتی

عواقب خطرناک مؤسسات، و مکلفیت حُکام!

سخنگوی وزارت اقتصاد امارت اسلامی روز یکشنبه اول اسد در نشست "حساب‌دهی دولت به ملت" با ارائه گزارش سالانۀ این وزارت گفت که؛ در سال ۱۴۰۱ خورشیدی ۲۱ مؤسسهٔ خارجی و ۳۵۵ مؤسسهٔ داخلی که همه غیردولتی‌اند، ثبت این وزارت شدند همچنان امارت اسلامی فعالیت ۴ مؤسسهٔ خارجی و ۲۱۲ مؤسسهٔ داخلی را در سال ۱۴۰۱ منحل کرده است: "در حال حاضر ۲۷۳ مؤسسه خارجی و ۲۱۲۱ مؤسسه داخلی ثبت این اداره‌اند و از این میان ۲۱۶ مؤسسه غیردولتی منحل شده است."

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر ولایه - افغانستان یک‌بار دیگر موقف قبلی خویش را یادآوری نموده و تأکید می‎نماید که کار این مؤسسات، هیچ خیری به دنبال ندارد و باید در مقابل آنان با تقوای کامل برخورد صورت گیرد؛ چون نهاد‌های که خود را بشری، غیرسیاسی، غیردولتی و کمک‌کننده‌های بلاعوض می‌دانند در حقیقت پیامدهای بسیار خطرناکی بر مسلمانان به حیث مردم و دولت در پی دارد. ترویج ارزش‌های سکولار، نفوذ سیاسی، استخباراتی، اقتصادی، و خطرناک‌تر از همه؛ مدیون سازی حُکام، و تحمیل ولایت کفر (دوستی و نزدیکی تا حد سلب زمام امور) از پیامدهای عمدهٔ آن است. علاوه بر این، منجر به تربیت نسلی از مردم می‏شود که دارای روحیه و ذهنیت گدایی و دست‌درازی به کفار، سازمان ملل و مؤسسات بوده و از الله متعال رسولش و مؤمنین فاصله‌ای زیادی داشته باشند.

به طور مثال؛ یکی از این نهاد‌ها به نام «جینوا کال» است که در میان مجاهدین امارت اسلامی فعالیت دارد، این نهاد به تاریخ ۴ می ‌۲۰۲۲ در صفحهٔ خود چنین نوشته است: «مطمئن هستم که آنها [طالبان] تغییر خواهند کرد: طالبان اسلحه را با قلم عوض می‌کنند و در مورد حقوق بشر آموزش می‌بینند». این نهاد بیان می‌کند که مجاهدین امارت اسلامی «متمدن» نیستند. لذا، تلاش دارند تا با تدویر سمینار‌ها، توزیع پول، ترویج افکار و قوانین غرب و سایر موارد آن‌ها را متمدن ساخته، برایشان «حقوق بشر» را بیاموزاند، از قوانین و نظم بین‌المللی سکولار آگاهشان سازد و تفنگشان را (که نشانه‌ای جهاد و آزادی از اشغال است) از آن‌ها بگیرند.

مسئولیت حکام امروزی افغانستان این است که در پهلوی مسدود ساختن این گونه سازمان‌ها و نهاد‌های وابسته به آن، بر اساس فکر سیاسی اسلام وارد میدان عمل شوند و از طریق نهادهای دولتی راه‌حل‌های مبتنی بر اسلام را در تمام عرصه‌های حیات تطبیق کنند و خدمات اولیه را جهت رفع حاجات اساسی مردم ارائه نمایند. اگر چنین نشود مؤسسات به حیث دولت موازی تحت قیادت ملل متحد، میان مردم و دولت عایق قرار گرفته؛ مشروعیت و توانمندی دولت را تحت پرسش قرار می‌دهند و در درازمدت، مثل ایران، مردم را درمقابل دولت قرار می‌دهند و حتی اسلام را در معالجه مشکلات مردم ناکام جلوه می‌دهند. درحالی‌که مسئولیت‌های اساسی حُکام در اسلام رسیدگی به حاجات اساسی مردم است و این حاجات عبارت‌اند از غذا و آب، سرپناه، لباس، تأمین امنیت، صحت و تعلیم‌وتربیت است. به همین دلیل، الله سبحانه‌وتعالی رسیدگی به این حاجات را یکی از مهم‌ترین فرایض و واجبات حُکام در اسلام قرار داده است.

پس بر حُکام فعلی افغانستان لازم است تا اسلام را به شکل همه‌جانبه در همه عرصه‌ها مخصوصاً سیاست خارجی مبتنی بر دعوت و جهاد (اظهار دین) تطبیق نموده و به مشکلات مردم رسیدگی نمایند و این امر تنها از طریق اعلام دولت خلافت راشده که بر منهج نبوت تاسیس ګردد ممکن است.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر-ولایه افغانستان

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه