دوشنبه, ۲۳ جمادی الاول ۱۴۴۶هـ| ۲۰۲۴/۱۱/۲۵م
ساعت: مدینه منوره
Menu
القائمة الرئيسية
القائمة الرئيسية

pr header

 

 

تاریخ هجری :28 شعبان 1442
تاریخ میلادی : شنبه، 10 آوریل 2021م

شماره صدور:1442/ 36

دفتر مطبوعاتی
تونس

اعلامیه مطبوعاتی

حاکمان تونس از ذکر نام الله‌سبحانه‌وتعالی در مساجد جلوگیری می‌کنند و مردم را گرسنه نگه‌می‌دارند! ﴿قَاتَلَهُمُ اللهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ﴾ [منافقون: 4]؛ الله بكشدشان تا كجا از حقيقت انحراف يافته‏ اند.

(ترجمه)

حکام تونس در تجاوز و جسارت خود نسبت به دین الله و در تنگنا قرار دادن معیشت مردم به سطح بالایی رسیده اند. آن‌ها جرئت کردند ماه رمضان را که دومین رکن مهم در اسلام است، با یک تصمیم توهین‌آمیز، قانون منع رفت و آمد، که به طور ناخودآگاه مسلمانان را از اقامه نماز مغرب، عشا، تراویح و فجر در مساجد باز می‌دارد، هدف قرار دهند. آن‌ها حلقه ضعیفی از کارگران کافه، رستورانت... را با قطع درامد روزمزد آن‌ها و گرسنه نگهداشتن‌شان هدف قرار داده و از سفره‌های مشترک افطاری برای فقرا و نیازمندان جلوگیری می‌کنند. پس، آیا بیماری همه‌گیر ویروس کرونا عذری برای مبارزه با مناسک و احکام بزرگ اسلامی شده است؟! از چه زمان این حاکمان به سلامتی مردم توجه پیدا کرده اند؛ در حالی‌که با سیاست‌های فاسدانه خود مردم را به کام گرسنگی کشانده اند؟! آیا سیاست‌های غلط و انتخابی آن‌ها دلیل اصلی شیوع ویروس کرونا نیست؟ !

چرا این دولتی‌که جان مردم را به لب رسانده، اعتراف نمی‌کند که افزایش همه‌گیر در طی ماه‌های ژانویه/جنوری و فوریه/فبروری به دلیل جشن‌های سال نو بوده است؟ چرا تأیید نمی‌کند که موج سوم به دلیل تظاهراتی بود که احزاب درگیر بر سر قدرت بر خیابان‌ها ریخته بودند؟ آیا واقعاً مسجد روندگان و کسانی‌که با زندگی بخور و نمیر دسته‌وپنجه نرم می‌کنند، دلیل شیوع همه‌گیر ویروس کرونا هستند؟!

حاضران در مساجد به طور واقعی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تعهد بهداشتی را پیروی کرده اند و این تأیید می‌کند که تصامیم اجباری دولت قبل از ماه مبارک رمضان به هدف جلوگیری مسلمانان از انجام مناسک اسلامی است. در کنار این، آن‌ها نمی‌گذارند که مردم بخاطر هزینه مخارج زندگی شان به کار و بار خود ادامه دهند. دولت به جای ادعای روش‌های پیشگیری، افزایش آزمایشات، جداسازی بیماران و تهیه رخت‌خواب‌های کافی برای مساعدت با بیماران، با هدف قرار دادن مناسک اسلام و گروه‌های آسیب‌پذیر در جامعه، بی‌کفایتی خود را می‌پوشاند.

روی این ملحوظ، حزب التحریر - ولایه تونس، حکام تونس را از خشم الله منتقم و جبار هشدار می‌دهد:

﴿وَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنْ مَنَعَ مَسَاجِدَ اللَّهِ أَنْ يُذْكَرَ فِيهَا اسْمُهُ وَسَعَى فِي خَرَابِهَا أُولَئِكَ مَا كَانَ لَهُمْ أَنْ يَدْخُلُوهَا إِلَّا خَائِفِينَ لَهُمْ فِي الدُّنْيَا خِزْيٌ وَلَهُمْ فِي الْآَخِرَةِ عَذَابٌ عَظِيم﴾ [بقره: 114]

ترجمه: کیست ستمکارتر از آن کس که از بردن نام الله در مساجد او جلوگیری کرد و سعی در ویرانی آن‌ها نمود؟! شایسته نیست آنان، جز با ترس و وحشت، وارد این کانون‌های عبادت شوند. بهره آن‌ها در دنیا فقط رسوایی است و در سرای دیگر، عذاب عظیم الهی!

امت اسلامی باید هوشیار و مراقب مناسک اسلامی خود باشند و اقداماتی را که جهت پیشگیری شیوع این بیماری انجام می‌شود و کسانی‌که این امر را بهانه‌ای برای توطئه علیه دین او قرار می‌دهند، تشخیص دهند. چون روزه گرفتن ماه رمضان و رعایت مناسک آن از یکی از پنج رکن اساسی اسلام به شمار می‌رود؛ پس سکوت در خصوص هدف قرار دادن مناسک آن مجاز نیست. این وظیفه هر مسلمان است که در برابر این قوانین ناعادلانه قیام کند، بپا خیزد و از دین خود دفاع کند و نسبت به آن‌چه که مقدسات پروردگار را  هدف قرار می‌دهد، خشم‌گین شود:

﴿ذَٰلِكَ وَمَن يُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِن تَقْوَى الْقُلُوبِ[حج:  32]

ترجمه: این است سخن حق و هرکس شعائر دین الله را بزرگ و محترم دارد این از صفت دل‌های باتقواست.

الله‌ سبحانه‌وتعالی می‌فرماید:

﴿ يُرِيدُونَ أَنْ يُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَيَأْبَى اللَّهُ إِلا أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ﴾ [توبه: 32]

ترجمه: مى‏خواهند نور الله را با دهان خود خاموش كنند و حال آن‌كه گرچه كافران را ناخوش افتد الله نور خود را كامل خواهد گردانيد.

دفتر مطبوعاتی حزب‌التحریر-ولایه تونس

مترجم: ارسلان مبارز

ابراز نظر نمایید

سرزمین های اسلامی

سرزمین های اسلامی

کشورهای غربی

سائر لینک ها

بخش های از صفحه